Skrite 2 Banda 2 Način WiFi+RF433 Smart Life/Tuya APP Remote Control Pametna Stikala za Luč Modul za Delo Z Alexa Google Domov, Ni Hub


Nov izdelek

€5.02

€8.51

-41%Oznake: ios avtomatizacijo doma, wifi modul mi, doma smart, modul fm, nastavite možnost wifi, wifi smart swich zatemniti, Mrežno Stikalo, vrata tuya smart, homekit stikalo, glasovni nadzor stikala za luč wifi.

Opis:

100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti!

App Ime : Tuya Pameten/Pametna Življenje

2020 Nov Prihod Nadgradili z Bolj Osebno Točk:

Update1:Multi-nadzor v veliko lažji način

Update2:Nov način za seznanjanje z WiFi+Bluetooth

Update3:RF frekvenca vgrajeno za RF daljinski upravljalnik

Update4:Rele stanja nastavljiv ko vklop / izklop

Update5:Novo dodan gumb za ponastavitev na modul za lažje reset.

1.Ta pametni wifi modul z mini design oblačila za EU/UK steno preklopnik,in enostavno skrijete v svoje skrite steno preklopnik svoje tradicionalne stikalo brez vpliva na vaše izvirno dekoracijo slog, da bi bilo pametno,da svoje naprave, je končni vklop/izklop smart preobrazba in pretvorbo večini koli izdelki, združljivi s pametnimi turistov.Pomembneje je,da svoje tradicionalne stikalo in to smart modul lahko deluje samostojno pod ne-poseganje način. (Opomba:Ta modul je primeren za rocker in reset stikalo.)

2. 1/2 Pot 2 Banda Podprte z RF frekvenca zgrajena v: Ta posebna različica je ena 2 Banda element,zato ga je mogoče nakazano na vaš tradicionalni 2 Banda stikalo za doseganje pametne funkcije.To se ne uporablja le kot 1 način, vezje stikalo,ampak tudi 2 način podprte(dva stikala za nadzor, eno svetlobe).Preprosto ga priključite na enega od vaših dve tradicionalni stikala,potem ste lahko pretvorite v napravi, povezani v pametno eno(za 2 način vezja).Novo zasnovan z RF frekvenca RF daljinski upravljalnik v drugo ne-poseganje način.

3.Hands-free Glas in Brezžični Daljinski upravljalnik:Združljiv z Alexa in Google home omogoča, da svobodno nadzor vašega povezane naprave prek glasovnega ukaza, ko so vaše roke niso prosti.Tudi na daljavo nadzor naprav na vaš pametni telefon, ko ste zdoma.

4.Časovnik Urnik&Odštevanje:prevzemite popoln nadzor nad vašo priključene naprave inteligentno s timer funkcija na Aplikacijo in tudi odštevanje funkcija 1 min/5mins/30mins/1hour itd neobvezno.Poleg tega,boste lahko, da delež nadzor s vaši družinski člani ali prijatelji, za maksimalno udobje.

5.Novo dodan gumb za ponastavitev na stikalo modul za enostavnejši reset način kot prej, Wi-Fi Nadzor preko mobilnega telefona:Nadzor široko paleto luči prek Smart Life/Tuya App brez potrebe ločenega pesto.

Specifikacije:

Vhodna Napetost : 90V~250V / 50/60Hz,Skupaj 10A

Ožičenje : Live wire in Nevtralno žice

Max.Moč Naložiti :Total10A

WiFi Standard : 2,4 GHz 802.11 b/g/n

App Ime : Tuya Pameten/Pametna Življenje

Življenjsko delo : 100.000-krat večje za delovanje

Velikost : 47x52x18mm

Paket Je Vključeno:

1* Pametna Stikala Za Luč Modul

1*Priročnik

Fotoaparat Opremljen No
Velikost 47x52x18mm
Certificiranje CE
WIFI Standard 2,4 GHz 802.11 b/g/n
APP Ime Tuya Pameten/Pametna Življenje
Številka Modela 2021
Vhodna napetost 90V~250V / 50/60Hz,Skupaj 10A
Napeljava V živo žice in Nevtralno žice
Blagovna Znamka centechia
Življenjsko delo 100.000-krat večje za delovanje
Članice Zbora Ready-to-Go
Poreklo CN(Izvora)
Združljivost Drugi
Max. Moč Naložiti Total10A

Napiši mnenje

Skrite 2 Banda 2 Način WiFi+RF433 Smart Life/Tuya APP Remote Control Pametna Stikala za Luč Modul za Delo Z Alexa Google Domov, Ni Hub

Skrite 2 Banda 2 Način WiFi+RF433 Smart Life/Tuya APP Remote Control Pametna Stikala za Luč Modul za Delo Z Alexa Google Domov, Ni Hub

Podobni izdelki