Ycall 433.92 MHz Gumb Za Klic Tabel Zumer Kliče Zvon Storitev Piskač


Nov izdelek

€17.69Oznake: klic restavracija, 3v zumer, piskač ovratnik, bell stikalo, keramični storitev, zumer snemanje, panike gumb človek, storitev bell restavracija, brezžični klicni sistem, zumer kviz.

Ycall 433.92 MHz Gumb Za Klic Tabel Zumer Kliče Zvon Storitev Piskač

Natakar Klic Pager Sistem se pogosto uporablja v dosegu.Sestavljen je iz tabele gumb za gosta, uporabo in sprejemnik signala za natakar ali natakarica uporabo.Ko gost potrebujete kakršne koli storitve, ki jih samo pritisnite gumb na mizi, svoje desk številko, ki kaže na SPREJEMNIK s opozorilo glasbe ali zvoka.Tako natakar lahko ponudijo storitev zelo pravočasno.

Opis Klica Zvonec K-O3

1. Uporablja za prenos tabela številk za sprejemnik.Če je gostom, ki potrebujejo storitev, le pritisni in natakar tipko, nato natakar lahko prejme zahtevo sporočila.vi lahko postavite gumb za klic na odjemalca za mizo/steno. 2. Uporablja se v bankah, jedilnica, kava bar, bar, teahouse, prosti čas klub, TELOVADNICE, KTV, šah in kartico soba, Internet bar, Hotel, nego na domu, sanatorium, bolnišnice, knjižnice itd.Značilnosti: Nepremočljiva in nadgradili lepo vzorec 1. 3-tipka tipka: klic, bill, cancel 2. Delo z našo številko zaslonu sprejemnika v kombinaciji brezžični sistem kliče 3. Se lahko namesti na vsaki mizi, ko stranka potrebuje pomoč, samo pritisnite gumb za klicanje številko, ki se prikaže na zaslonu, tako da lahko vsakdo vedel, kdo kliče enostavno. 4. Lahko opredelimo glede na vaše povpraševanje. 5. Barva: Belo-rdeče Tehničnih Parametrov: Uporabite Frekvenca: 433MHz Prenaša Moč: ≤20mW Prenašajo Oddaljenost: 300m v odprtem prostoru Velikost: 60*60*22 mm Koli jeziku in LOGOTIP se lahko sprejme

Ime Tabel Zumer
Številka Modela Tabel Zumer K-O3
Prenašajo razdalja 300m v odprtem prostoru
Zumer ključ poklical bill cancel
Baterija 23A 12V
barve Bela-rdeča
Delovna Frekvenca 433.92 MHZ
Logotip tiskanja Da,
Gumb velikost 60*60*22 mm
Uporaba Restavracija, bar, hotel, kavarna
Sporočilo Brezžično omrežje
Blagovna Znamka Ycall

Napiši mnenje

Ycall 433.92 MHz Gumb Za Klic Tabel Zumer Kliče Zvon Storitev Piskač

Ycall 433.92 MHz Gumb Za Klic Tabel Zumer Kliče Zvon Storitev Piskač

Podobni izdelki